mossos

Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei ha detingut aquest dimarts un home com a presumpte autor d’un robatori amb violència a l’Eixample. Segons informa la policia catalana, el mosso va presenciar una baralla entre tres homes al carrer de Borrell, es va identificar i va intervenir per separar les parts. Va constatar que es tractava d’una víctima de robatori, un testimoni i el presumpte lladre. Segons la víctima, l’home li havia robat un mòbil i 80 euros en metàl·lic. L’agent va retenir el presumpte autor del robatori i va avisar una patrulla per traslladar-ho a dependències policials. El telèfon es va trobar a una paperera on el lladre l’havia llençat mentre fugia.

Dos detinguts per un robatori a Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra informen també d’una altra actuació en què van detenir un home de 19 anys i un menor com a presumptes autors d’un altre robatori amb violència a Ciutat Vella. Segons explica la policia, els fets van passar quan un home va ser agredit al barri de Santa Caterina. Va ser víctima d’una estrebada per treure-li una cadena d’or que portava. L’home va alertar una patrulla de mossos, que va detenir els dos joves. En l’escorcoll policial als detinguts, es van trobar diverses cadenes i polseres. La investigació continua oberta per determinar altres fets delictius, intentar localitzar les víctimes i retornar-los les joies sostretes.

Els Mossos d’Esquadra recorden que les víctimes de robatori on s’hagin sostret joies, cadenes, anells, polseres o altres objectes de valor, poden comprovar si han estat recuperades a través del web https://bit.ly/2KRuQr8. I expliquen que quants més detalls s’aportin dels objectes sostrets, més fàcil serà la identificació i recuperació dels objectes.