Els Mossos d’Esquadra adscrits a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Martí han detingut aquest dimarts al vespre dues persones implicades en una baralla en què ha mort un home d’origen senegalès, al carrer de Palerm.

Els fets s’han produït aquest dimarts al districte de Sant Martí, al barri del Besòs i el Maresme. Dos grups de persones (tot sembla indicar que d’origen senegalès i d’ètnia gitana) han iniciat una forta discussió i durant l’enfrontament una de les persones detingudes ha disparat un home a l’abdomen, que ha quedat estès a terra.

Al lloc de la baralla s’hi han desplaçat diversos operatius policials que han atès la víctima i han iniciat immediatament la recerca de les persones implicades. Com a resultat s’han practicat dues detencions. Els arrestats (als quals han portat a la comissaria de Les Corts) són germans i tenen antecedents penals. Sembla, a més, que hi podria haver un tercer detingut que estaria implicat en els fets. La víctima, un home d’origen senegalès, ha estat traslladat a a un centre hospitalari, on ha mort poc després.

Passades les nou del vespre, al mateix carrer de Palerm (on ha tingut lloc la baralla per la tarda) s’hi han produït incidents entre un grup de ciutadans d’origen senegalès i els Mossos d’Esquadra. Durant els enfrontaments, en què la policia ha carregat, s’ha malmès el mobiliari urbà i també han patit danys alguns vehicles, als quals els han trencat els vidres i alguns retrovisors. Una trentena d’antiavalots han vigilat la zona des de l’inici dels disturbis fins entrada la nit. Tot i els moments de tensió, no hi ha hagut ferits.