Diverses unitats dels Mossos d’Esquadra s’han repartit per tot el districte de Ciutat Vella per localitzar l’autor dels fets, que ha fugit després de cometre les agressions. Eren aproximadament les 18.45 hores. En un primer moment, l’agència Europa Press ha informat que s’havia detingut una persona a prop d’on s’havien produït els atacs. Una hora i mitja després, però, s’ha descartat que tingués alguna vinculació amb el crim.

L‘agressor ha ferit un home de 67 anys en la confluència entre el carrer de Banys Vells i el carrer de la Barra de Ferro, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. El ferit, d’arma blanca, ha estat traslladat a l’Hospital Clínic. Després, el suposat autor de la ganivetada ha avançat fins al carrer Mirallers, a la cruïlla amb Brosolí i ha arremès contra un altre home, de 64 anys, que ha mort.

Segons les primeres investigacions, encara no es poden concretar les causes dels fets tot i que apunten que en el primer cas es podria tractar d’un robatori. L’aixecament del cadàver s’ha produït a les 20.30 h i el jutge n’ha decretat secret de sumari.