Un home ha mort apunyalat aquest dimecres a la nit al carrer de l’Hospital, al barri del Raval. La víctima ha rebut una ganivetada d’un altre home a tres quarts d’11 de la nit. Es tracta de dues persones que suposadament s’han barallat al carrer, segons ha avançat la Cadena SER i ha pogut confirmar betevé.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha intentat reanimar la víctima, però finalment ha mort en arribar al centre hospitalari. L’autor de l’apunyalament, un home de 59 anys, ha intentat fugir, però els Mossos d’Esquadra l’han pogut detenir pocs minuts després a la rambla del Raval. El regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha lamentat a Twitter els fets i s’ha compromès a “seguir treballant a la zona des dels punts de vista social i delinqüencial”.

Concentració en record de la víctima

Acció Riera Baixa ha lamentat la mort de l’home apunyalat, d’uns 40 anys d’edat i conegut al barri, i ha convocat una concentració de record aquest dijous al vespre. El portaveu de l’Assemblea de Veïns i Comerciants de l’entitat, Santi González, ha qualificat els fets de tragèdia i ha assegurat que situacions com aquesta són conseqüència “d’un model de ciutat que prioritza inversions com l’ampliació del port, l’Hermitage o els jocs d’hivern, en lloc de posar els recursos al servei de les veïnes”.

L’últim apunyalament, al juliol

L’últim apunyalament a Barcelona va ser el 19 de juliol. Un home va resultar ferit després de rebre una ganivetada al carrer de l’Allada-Vermell, al barri de Santa Caterina. En aquell cas, la investigació també apuntava que l’origen de l’agressió era una baralla.