atropellament dona embarassada

Una dona de 31 anys embarassada de sis mesos i el nadó que gestava han mort després de ser atropellats per un taxi dimarts a les 21.50 h a la cruïlla del carrer de Pau Claris amb l’avinguda Diagonal.

El nadó va resultar mort just després del xoc amb el vehicle mentre que la dona va ser traslladada en estat greu a l’hospital, on se li va practicar una cesària d’urgència. Els equips mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida i, finalment, la dona ha mort aquest dimecres a la tarda.

La víctima, de nacionalitat nord-americana, estava travessant el carrer acompanyada de la seva parella, que ha resultat il·lesa. El conductor del vehicle, que circulava pel carril de la banda mar de l’avinguda Diagonal, va passar les proves d’alcoholèmia i els tests de drogues que se li van practicar. La Guàrdia Urbana manté oberta la investigació.

Aquest 2018 han mort quatre persones com a conseqüència d’atropellaments en accidents de trànsit a Barcelona: al gener va morir una dona al barri de Porta atropellada per una moto i aquest juny va morir-ne una altra com a resultat d’un xoc amb un vehicle de Cabify al carrer d’Aragó, al districte de l’Eixample. Durant el 2017 van morir cinc vianants atropellats.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha lamentat la mort de la dona i ha demanat corresponsabilitat a la ciutadania per evitar accidents de trànsit i reduir el nombre de víctimes mortals. Colau, juntament amb la Guàrdia Urbana, han traslladat el condol a la família i amics de la víctima.