La fiscalia sosté que el 2010 Caballé figurava com a resident a Andorra “només per no tributar a la Hisenda pública espanyola” però que en realitat vivia a Barcelona, una afirmació que la soprano ha negat davant del jutge. Caballé, de 81 anys, sosté que el 2010 vivia a Andorra i afirma que només venia a Barcelona per anar al metge o a l’aerorport. La cantant ha explicat que si ha abonat 300.000 euros del més de mig milió que, suposadament, deu a Hisenda ha estat per recomanació dels seus advocats però no perquè reconegui els fets.

Pel que fa a l’entramat de societats que té a Andorra, a través de les quals, suposadament, cobrava els honoraris, Caballé ha afirmat que el va crear un assessor que tenia però que va morir fa tres anys. La soprano també ha contradit la fiscalia en referència al volum d’ingressos que va tenir el 2010. Segons la fiscal, va cobrar més de dos milions d’euros, però ella, en canvi, assegura que només en va ingressar 300.000.

Caballé va al·legar problemes de mobilitat per no haver d’anar a declarar a la Cuitat de la Justícia, uns problemes que va avalar un metge forense. És per això que la comitiva judicial s’ha desplaçat fins al seu domicili, on durant una hora i mitja li han pres declaració des del llit.