La mort d’una dona de 33 anys atropellada per una motocicleta a l’avinguda de la Riera de Cassoles ha despertat la consternació dels veïns, que hi han posat flors, espelmes i un missatge d’alerta per als conductors: “No et saltis el semàfor”.

La jove va ser atropellada per una moto dijous al vespre a la cruïlla amb el carrer de Bretón de los Herreros i va ser traslladada a l’hospital en estat molt greu, on malauradament va morir.

Els veïns parlen de “punt conflictiu”

Segons han explicat diversos veïns a betevé, aquest és un punt conflictiu i, de fet, alerten que en els darrers tres mesos han comptabilitzat tres accidents: dos greus i un de mortal. Diuen que el problema és la sincronització dels semàfors, ja que si els vehicles circulen ràpid, tenen temps de passar-ne tres trams seguits. A més, un dels semàfors per als vehicles està tapat per un arbre.

“Cal recordar que és una zona 30 perquè hi ha un carril per banda i molts vehicles corren massa per passar els semàfors en verd”, ha explicat a betevé Emeka Okpala, del grup d’experts Barcelona Camina.

Tot i això, fonts municipals consultades per betevé sostenen que les dades no corroboren que sigui un punt negre de la circulació i la sinistralitat a la ciutat.