Més de 80 gustos de melmelades. Aquesta és la carta de presentació de la família Reig que des de fa dos mesos ha instal·lat a la Vila de Gràcia un aparador de gustos de tot tipus. Tot artesà. Amb productes ecològics de l'Alt Empordà, elaboren melmelades, confitures i fruites en almívar. També, fan salses agredolces que provenen de l'Índia, com les chutney, l'escabetx o els envinagrats, més coneguts com a "pickles". JAUME REIG, Melmelades Reig "De qualsevol cosa se'n pot fer una melmelada, depèn després de com quedi, però bé, és que una melmelada és fruita o hortalissa amb sucre, no té cap més secret. Carbassó, pebrots verds, vermells, grocs, una barreja també de coses d'aquestes. En dolç hem fet pera amb formatge, cabell d'àngel amb móra." El Jaume ha recuperat les receptes de l'àvia i cuida tot el procés, des de l'elecció de les fruites fins a l'etiquetat dels pots. Tot es cou entre dues i tres hores, i no utilitzen ni conservants ni colorants. Tot i la tradició familiar, el negoci va començar fa tres anys, arran d'una figuera. JAUME REIG, Melmelades Reig "Els meus avis eren pagesos i llavors a casa s'aprofitava qualsevol cosa, no es llençava mai res. Sempre havíem fet melmeladetes a casa. Això va començar anant amb la meva filla, vam veure una figuera i en vam agafar i se'ns va ocórrer fer una figada." Dolços o amargs, segons les barreges de fruites o hortalisses es creen diferents sabors per a tots els paladars. Com diu el Jaume, per ells és fonamental el gust del producte, així que no abusen dels sucres, però també tenen una cura especial en l'acabat.

Melmelades Roig es troba al número 17 del carrer de Monistrol.