Res a envejar un modelet "fashion" de qualsevol marca reconeguda. Aquesta roba però té una particularitat. El seu públic va dels 0 als 6 anys. És el que es coneix com Little Barcelona. Un punt de reunió entre creadors i professionals del sector de la petita moda més agosarada. ANNA CASTÁN, organitzadora de Little "És el que faltava perquè en adults hi ha molta oferta, molta diversitat, pots triar molt. En canvi, en nen, si surts de la franquicia, de la botiga tradicional, a molts llocs falta botiga nova." Però no tots els models estan inspirats en la moda dels grans. Aquesta empresa gironina ha dissenyat la seva roba basant-se en les idees dels seus fills. No hi ha res com tenir les joguines ben a mà. Little Barcelona també dóna veu als joves creadors. Aquesta empresa barcelonina aposta per una barreja entre la roba-joguina i el prêt-a-porter. MONTSERRAT SOLER, creadora de monstres.cat "Vas dirigit a un públic que passes per una botiga, per una sèrie de llocs, que és de molt difícil accés. Les fires t'hi ajuden molt... de cop és un punt en el qual pots fer molts contactes." Aquí, al Little no tot és moda també podem trobar invents curiosos com aquest motxilla porta-nadó, que gràcies al nostre Iphone, per exemple, i mitjançant aquests altaveus podem apaivagar l'humor de la nostre petita fera. A banda de la de València, un xic més clàssica, els expositors havien de marxar a París o a Londres per trobar una fira on mostrar les seves creacions. A Little Barcelona han trobat el seu espai, per aquest motiu i vist l'èxit de la primera convocatòria, els organitzadors diuen que es farà una segona edició al mes de juliol.

És el punt de trobada per a tots els professionals de la moda infantil. Fins a 64 expositors esperen trobar clients al Little Barcelona. Una fira on s’exposa la moda menuda més atrevida. Es tracta de la primera edició i ha estat tot un èxit. Els organitzadors s’han quedat sense espai i ja tenen pensat fer una segona edició el 15 de juliol.

A Little Barcelona es poden veure les darreres tendències en moda per a nens de 0 a 6 anys, des de modelets inspirats en la moda dels adults fins a roba dissenyada per a nens. És el cas de Beee Tú, una empresa gironina que ha posat en marxa el concepte de Play and Wear, és a dir, juga i vesteix-te. Els fills dels propietaris, en Max i la Sara, van decidir que portar la joguina a sobre de la roba seria una bona idea i els pares els van fer cas. Un cas semblant és el de l’empresa barcelonina Monstres. En aquest cas són uns nouvinguts al món de la moda, la Muntsa ve del món de l’art i per a ella ha estat tot un repte tirar endavant Monstres. Little Barcelona ha estat la plataforma ideal per donar a conèixer la seva obra, roba de disseny que, amb un seguit d’accessoris, converteix el nen o nena en un superheroi, un drac, una princesa o cangur. Little Barcelona ha estat una iniciativa que no existia a la resta d’Espanya. A València es fa una fira semblant però té un to una mica més formal. Per trobar fires semblants a Little Barcelona els expositors havien de marxar fora.