Enguany la Fàbrica ha estrenat un nou format perquè a part del xou gastronòmic també s’ha donat la possibilitat als assistents de conèixer les bambolines del teatre a través d’un circuit per l’escenari i passadissos del Liceu. D’aquesta manera, tothom que hi ha participat ha viscut l’emoció de sentir-se artista per un dia. Precisament, des de l’organització han apostat per aquesta renovació per continuar amb l’èxit de les anteriors edicions i així seguir donant suport a infants, joves i famílies de barris vulnerables, a través del Casal dels Infants del Raval.

En la quarta edició s’han recaptat un total de 30.000 euros i hi han participat 700 persones. Tot i que el nou format convenç als organitzadors i als cuiners, el circuit pel teatre no ha permès superar els 50.000 euros recaptats l’edició anterior i estudiaran com enfocar la cinquena edició.

Al matí, ha estat el torn de Ferran Adrià, que ha ofert un xou gastronòmic emmarcat en el seu nou projecte amb  Disney, Pixar, Marvel i Star Wars: T’ho explico a la cuina. Adrià ha estat acompanyat per Christian Escribà i els representants de TCHF que han ofert un nou suc “cold-pressedque el públic ha pogut degustar en primícia.

En canvi, a la tarda, el públic que ha participat en aquest acte solidari, ha pogut conèixer una mica més el món de les sopes amb els xefs internacionals Joan Roca i Carme Ruscalleda, que han explicat les particularitats i també algun secret d’una bona sopa.