La regidora de Feminismes Laura Pérez considera que el marc legal permet una acció contundent per sancionar el cartell de la discoteca Bailódromo, que oferia 100 euros a les dones que hi anessin sense calces. Segons Pérez és “increïble que haguem d’aguantar encara dinàmiques sexistes com aquesta” i ha explicat que diverses federacions d’oci nocturn han contactat amb l’Ajuntament per mostrar el desacord amb la campanya publicitària de la discoteca Bailódromo Caña Dulce.

Laura Pérez ha explicat que s’està estudiant si, en aplicació del capítol 16 de l’Ordenança del Civisme, que fa referència a comportaments sexistes en la via pública, es podria aplicar en aquest cas. Tot i que no s’han trobat cartells al carrer, sí que s’ha fet difusió a través de les xarxes socials i l’Ajuntament estudiarà quin marge hi ha per poder aplicar una sanció directa.

En paral·lel a aquesta línia d’actuació, el consistori ha fet arribar el cartell tant a la fiscalia com a l’Institut Català de la Dona entenent que són els dos organismes competents per dictar com sancionar o penalitzar la discoteca: “Quan les dones no paguem és perquè som considerades mercaderia i això ho hem de superar”, ha afegit Pérez.