Es veu des de la via Laietana i des del punt més alt, a 65 metres de terra, ofereix una panoràmica en moviment de la línia costanera de la ciutat. Es tracta de la nòria més alta de l'estat espanyol i és l'atracció estrella de la fira de la Barceloneta. En total, hi ha 24 cabines que donaran voltes fins diumenge que ve. Alguns, després de fer una llarga cua, ja ho han provat. VÍCTOR VIZCAÍNO "Molt impressionant, demasiado alta, muy alta, muy alta, muy alta .." LLUÍS VIZCAÍNO "Nosaltres des de casa, des de dalt de tot, la veiem i és impressionant, sobretot a la nit." La roda és una de les atraccions més antigues, però tot i així sembla que encara té força adeptes. De fet, segons l'empresa que la gestiona, actualment les nòries gegants com aquesta són les que atrauen més l'atenció. JOSÉ MARIA BUENDÍA, gerent de Buendía Atracciones "El que va aprimant ara és l'altura. Les nòries petites ja no treballen. Les nòries ja no són negoci." La nòria ha lluït durant les Festes de la Mercè. Però realment no és aquí per la Festa Major de la ciutat, sinó per les festes del barri de la Barceloneta, que començaran aquest dimecres.

El gerent de l’empresa que gestiona la roda, José María Buendía, explica que actualment “les nòries que més triomfen són les gegants”. Diu que “el que més valora la gent és l’alçària i, per tant, les petites ja no són un negoci”.

Justament això és el que comenten els barcelonins que hi han pujat. Molts queden embadalits de l’alçària de la roda i expliquen que hi han anat atrets pel fet que es veu des de diversos punts de la ciutat, sobretot des de la via Laietana.