ADA COLAU, portaveu de la PAH "És molt significcatiu com a tota Europa estant veient escandalitzats el què està passant a l'estat espanyol llavors el partit popular està fent el ridicul quan demana que es retiri aquest premi, es fica en evidència un cop més. I com que no tenen arguments lúnic que se'ls acut és insultar, difamar, a les persones afectades i a la societat en general que s'expressa democràticament, pacificament."

La PAH ha agraït el reconeixement i espera que serveixi perquè el govern del Partit Popular rectifiqui, després de donar l’esquena a la iniciativa legislativa popular que va presentar l’entitat i que demana la dació en pagament. També ha aprofitat per recordar que el cas espanyol és una anomalia dins d’Europa, ja que és l’estat que més desnonaments fa, i el que més pisos buits té.

L’eurodiputat del PP Carlos Iturgaiz ha criticat el veredicte del Parlament i assegura que demanarà que es retiri el premi. També assegura que proposarà que es canvïin els criteris a l’hora d’escollir els guardonats.