EVA CORREDOIRA, Plataforma d'Afectats per la Hipoteca: "Que Unnim en lloc d'obrir el diàleg i solucionar el problema d'aquesta família recorri a la violència i a les forces públiques per treure aquesta protesta que és totalment legítima. És el dret a la segona oportunitat d'aquesta família".

Aquest diumenge els Mossos d’Esquadra han portat a terme un desallotjament d’una oficina d’Unnim a Sabadell on una vuitantena de persones s’havien tancat per denunciar la situació d’una família en un procés d’execució hipotecària. L’actuació policial d’ahir ha derivat en protestes aquest dilluns del matí davant les seus de l’antiga Caixa de Terrassa a Sabadell, Girona, Mataró, Terrassa, Manlleu i Barcelona.

Una trentena de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona han omplert d’adhesius i deixalles l’oficina, que ha tancat portes a les nou del matí. La PAH de Barcelona vol mantenir tancada l’oficina del carrer del Consell de Cent durant tot el dilluns (seus de la resta de Catalunya també han estat clausurades). Després d’aquesta mesura de pressió, la Direcció d’Unnim ha acceptat finalment reunir-se amb la PAH de Sabadell a partir de les 11 del matí.