Només calen 15 minuts per fer desaparèixer algunes arrugues. Aquesta és una de les màquines més revolucionàries. Es basa en una llum especial que incentiva la producció de col·lagen. CAROLINE VERDONCK, product manager de Sonnen Land "La piel se vuelve más tersa, se vé más hidratada y más nutrida. Si hacemos todo el protocolo, que serían 10 sesiones durante 10 semanas, pues vemos realmente un rejuvenecimiento." Tècniques innovadores, com aquesta altra. Es tracta d'un tractament per emblanquinar les dents, que ja ha estat tot un èxit a Bèlgica. ALICE MARGARY, Magic White "Se hace a base de un gel totalmente natural, funciona con un LED y, nada, en 21 minutos el tratamiento está hecho." Aquest any des de Cosmobelleza s'ha volgut potenciar la formació dels professionals davant d'un any que es preveu difícil. GUILLERMO MENAL, conseller delegat de Cosmobelleza "L'any 2012 la facturació va baixar un 10,4%. Això no té en compte encara la pujada de l'IVA. L'IVA va pujar en el sector de la perruqueria del 8 al 21%, és a dir, 13 punts. Jo crec que això es notarà el 2013". Per això des del sector aconsellen buscar noves fórmules per reduir costos com aquesta. JOSÉ RAMÓN, representant d'Air Base "Es mucho más rápido de cara al profesional. Se utiliza muy poco producto, con lo cual es muy económico de usar: simplemente con tres gotas se hace un colorete." Una tècnica de maquillatge que ja s'utilitza al cinema i a la televisió.

Durant tres dies s’exposen al recinte firal de Gran Via les novetats en estètica i perruqueria. Més de 18.000 metres quadrats on es poden trobar tècniques innovadores com un nou tractament “antiaging” o un nou sistema de blanquejament dental basat en llum LED. Aquest any, els organitzadors han volgut potenciar la formació dels professionals oferint més ponències i tallers pràctics.

Tot per intentar reactivar un any que es preveu molt difícil per al sector. Segons dades de Cosmobelleza, l’any 2012 les perruqueries i els centres d’estètica del país van facturar un 10,4% menys que l’any anterior. Asseguren que la gent va menys a aquest centres i que, quan hi va, s’hi gasta menys diners. La situació empitjorarà aquest any com a conseqüència de la pujada de l’IVA que ha patit el sector de la perruqueria, que ha estat de 13 punts.

Més de 27.000 persones ja van visitar el saló aquest dissabte. Una bona xifra per als organitzadors, que esperen superar lleugerament les xifres de l’any passat, quan més de 100.000 professionals van visitar la fira.