Els fogons de La Cuina del Món ja estan en marxa, per tal d’oferir, el 5 i 6 de juliol, plats originaris de Bolívia, el Brasil, l’Equador, el Perú, el Senegal, Guinea Equatorial, Etiòpia, Veneçuela, Hondures, la República Dominicana, Itàlia, Espanya, el Marroc, Geòrgia, Bulgària, Bangladesh, l’Iran i el Pakistan.

Els cuiners dels plats típics d’aquests països seran els 35 alumnes que, des del mes d’abril passat, han participat en un curs de cuina al Centre Cívic El Sortidor.

Una de les novetats de l’edició de la mostra gastronòmica d’enguany és la ubicació, que canvia i passa de fer-se al carrer de Blai a la plaça de Las Navas. Una altra peculiaritat serà l’assortiment de begudes internacionals que s’hi podran tastar.

Els mes petits de la casa podran participar en els tallers de cuina infantil que el projecte A Taula, del Centre Cívic El Sortidor, i el projecte Slow Kids, de l’associació Slow Food, organitzen per a l’ocasió.

La mostra gastronòmica La Cuina del Món és un projecte sociocultural del districte de Sants-Montjuïc i compta amb la col·laboració de la Direcció del Programa d’Immigració i el Diàleg Intercultural. La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec és qui gestiona l’acte, com un dels diferents projectes socials que pretén afavorir la convivència al barri.