GALDRIC PENYARROJA "Ara sí que ens trobem que molta gent ja ho coneix, coneix l'ANC, coneix l'Onze de Setembre... el que ens està sorprenent aquí és que als turistes també els agrada. Tenim una estelada que estan passejant els companys de Sants, una estelada gegant, i els turistes s'hi fan fotos, estan molt interessats perquè és la bandera."

Aquesta estelada gegant feta amb 2.500 espelmes és una de les moltes activitats fetes per convocar el màxim de gent possible a participar en la manifestació de l’11 de setembre a la tarda, amb el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”.

Aquesta crida també s’ha fet avui a través d’aquestes carpes informatives: n’hi ha hagut un total de vuit des de les quatre de la tarda a diferents punts de la ciutat com el passeig de Gràcia o la plaça Nova. Fins a les 22 h, hi hauran estat treballant 100 voluntaris per difondre la convocatòria de la manifestació.

Mobilització a la xarxa

La mobilització independentista d’aquest 11 de setembre també s’està vivint amb força a les xarxes socials. Per fer-ho més visible, l’empresa de disseny web Can Antaviana ha creat el web 11s2012.cat, que mostra a temps real (s’actualitza cada cinc minuts) els missatges que corren per Twitter i les fotos que es pengen a Instagram amb les paraules clau #11s2012 i 11sCAT9estat.

La Generalitat ha creat el perfil de Twitter @seguretat11s per donar consells de logística i seguretat a seguir durant la manifestació multitudinària que Barcelona espera acollir aquesta Diada.