Aquest dissabte s’han estrenat els nous interiors d’illa que s’han urbanitzat entre la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta. Els veïns de Nou Barris han celebrat la inauguració amb un dinar popular, música i espectacles infantils.

En total s’ha actuat en una superfície de 14.000 metres quadrats, en què s’han creat dues zones diferenciades. D’una banda, hi ha una àrea concebuda per a usos comunitaris, amb una plaça que es pretén que esdevingui punt de trobada veïnal, i també zones d’estada davant del CAP i de l’església. L’altra àrea, més propera als habitatges, s’ha reformat té una vocació més domèstica per a usos dels habitants de la zona.

Interior d'illa la Guineueta

La reurbanització s’ha completat amb nou mobiliari urbà, la substitució de tot l’enllumenat per làmpares LED i nova vegetació, tot i que s’ha mantingut el conjunt de lledoners.

Amb aquesta actuació acaba la tercera fase d’obres en aquest àmbit de la Guineueta, que ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros.