La investigació del cas del jugador de rugbi desaparegut a Barcelona, Levi Davis, fa un pas més. L’agència de detectius que continua buscant el jove assegura que va ser víctima d’una trama de xantatge sexual. Un dels investigadors, Bartomeu Pallisser, ha explicat a betevé que es tractaria d’una xarxa formada per persones vinculades al món de l’espectacle al Regne Unit, entre les quals, representants i relacions públiques. Afirma que tenen noms i cognoms i que han facilitat tota la informació a la Policia Nacional, que s’encarrega del cas.

És una de les conclusions a les quals han arribat després d’analitzar el vídeo publicat per Levi, en què assegurava que havia estat violat i que la seva vida corria perill. L’equip d’investigadors també ha rebut la trucada de testimonis que afirmen que van patir la mateixa situació que Levi. Concretament, el d’una persona que va aspirar a concursar al programa ‘X-Factor’ —el mateix on va participar el jove— i que diu que també va ser extorsionada. Properament, aquesta persona podria donar públicament el seu testimoni.

Identificat el perfil fals de Grindr

Pallisser també ha confirmat que Levi va ser contactat per un perfil fals de l’aplicació de cites Grindr per venir a Barcelona. Pràcticament, diu, han identificat la identitat de la persona que hi ha al darrere. Ara falta que els tècnics forenses digitals acabin de confirmar totes les dades. Per tot plegat, el responsable de l’agència de detectius Gavin Barrows creu que hi ha suficients evidències per fer alguna detenció.

Levi, viu i amagat o retingut

Els detectius treballen amb la hipòtesi que Levi Davis continua viu, a Barcelona o fora de la ciutat. Creuen que s’està amagant d’aquesta xarxa d’extorsió, tot i que no descarten que estigui retingut contra la seva voluntat. Esperen que aviat la Policia Nacional pugui fer un pas més per esclarir què li va passar. Aviat farà quatre mesos que se li va perdre la pista a la Rambla.