discoteca brisas paral·lel

L’antiga discoteca Brisas, recentment rebatejada com a Ken Club i ubicada al número 37 de l’avinguda del Paral·lel, ha tancat definitivament, tal com ha pogut saber betevé. Ho ha fet després dels diversos expedients sancionadors oberts el 2022 per incomplir mesures de la covid, excés d’aforament, i per permetre l’entrada a menors i subministrar-los begudes alcohòliques. També per l’impacte que tenia el local en el benestar dels veïns pel soroll, les baralles i els delictes que es produïen als entorns i després d’un tancament cautelar previ que es va ordenar setmanes després de la mort d’un jove davant del local. “Avui podem assegurar que no tornarà a reobrir”, ha assegurat a betevé Marc Serra, regidor del districte de Sants-Montjuïc.

Tal com ha avançat Serra a betevé, ja s’han presentat les llicències per enderrocar tot l’edifici a partir de mitjans d’aquest 2023. L’objectiu és que, en un futur, l’espai aculli una residència d’estudiants, d’acord amb el pla especial aprovat el 2022. Unes obres que el districte preveu que puguin començar aquest any. També hi haurà un equipament juvenil als baixos, una reivindicació “històrica” dels veïns, tal com ha destacat Serra.

Sense llicència d’activitat des del 2 de febrer

Arran de la notificació del tancament cautelar de finals de l’any passat, el desembre del 2022 els responsables de la discoteca van tancar l’activitat i van presentar un recurs sobre la resolució municipal. Ara bé, temps després el local va presentar la renúncia a la llicència d’activitats, que va ser acceptada pel districte de Sants-Montjuïc el 2 de febrer.

Dit d’una altra manera: des d’aleshores, des del 2 de febrer, l’antiga discoteca Brisas no té cap llicència d’activitat i, per tant, no funciona.