La nit dels fets de situa a l’agost del 2015. Eren les dues de la matinada i la víctima es disposava a tornar a casa amb taxi després d’un sopar amb la seva parella. Ella havia ingerit medicació forta per la fibromiàlgia i la fatiga crònica que tenia i la parella ha declarat al judici que durant aquell dia havien consumit una gran quantitat d’alcohol. La dona es va desmaiar i els primers a atendre-la van ser els agents d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra que van trucar al SEM. Un dels sanitaris ha declarat que va aconseguir que la dona recuperés la consciència i que, en veure que tenia les constants vitals baixes, van decidir traslladar-la a l’hospital. Tot i que la seva parella volia acompanyar-la a l’ambulància, no li van permetre.

Una aturada de l’ambulància de 14 minuts

Ja de camí al centre hospitalari, el vehicle es va aturar durant 14 minuts tal com va mostrar el GPS. Va ser llavors quan la dona assegura que es va despertar i els homes estaven abusant d’ella. La defensa, en canvi, afirma que van aturar l’ambulància perquè la dona  va demanar als sanitaris sortir del vehicle. Tot i que ells expliquen que li van insistir perquè no ho fes, finalment la dona va signar l’alta voluntària i diuen que van acompanyar-la casa per l’estat en què es trobava.

La víctima ha negat que hagués begut una gran quantitat d’alcohol i ha declarat que va signar l’alta voluntària per la tensió del moment  i que només volia “sortir del lloc”. Per contra, les defenses han argumentat que la víctima no presentava cap lesió i que no es van trobar restes d’ADN dels acusats. La fiscalia i l’acusació particular han demanat una pena de set anys de presó i les defenses una sentència absolutòria. El judici ha quedat avui vist per a sentència.  S’enfronten a set anys de presó, però la fiscalia també demana que estiguin en llibertat vigilada durant els sis anys després d’haver complert condemna.