(EFE/Redacció) Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta violació grupal a una jove la matinada d’aquest dimecres quan tornava a peu a casa seva. Segons han informat a l’agència EFE i ha confirmat betevé, els fets han ocorregut cap a les 0.45 hores d’aquesta passada nit, al carrer de Joan d’Àustria del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Poc després, la jove ha demanat ajuda i ha assegurat que havia estat agredida sexualment per tres nois.

“Cada cop que hi ha una violació, creixen les vendes d’esprai pebre”

La víctima ha estat traslladada a l’hospital per ser atesa —el centre de referència en aquests casos és l’Hospital Clínic— i la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra ja s’ha posat en contacte amb ella. La policia catalana, que manté una investigació oberta, està ara pendent de rebre l’informe mèdic i que la jove decideixi si interposa denúncia.

Els Mossos investiguen una altra agressió sexual en un pis ocupat

Aquest dimecres s’ha conegut també que els Mossos investiguen una altra agressió sexual en un pis del Raval. En aquest cas es va produir el 26 de juny i es tracta d’un habitatge ocupat per narcotraficants, que l’utilitzen com a punt de venda de drogues. El cas ja ha estat traslladat a l’autoritat judicial.

agressió sexual