obres enderroc cap fort pienc

Pas endavant per construir el CAP Fort Pienc. Aquest dimecres han començat les obres d’enderroc al solar on s’ubicarà el centre d’atenció primària, al carrer de Nàpols amb Gran Via de les Corts Catalanes. Al mes de juliol, l’Ajuntament va tancar l’àrea de gossos provisional per retirar la teulada d’amiant de la nau que s’ha de tirar per fer l’ambulatori. L’actuació s’allargarà entre quatre i sis mesos.

El CAP Fort Pienc, una llarga demanda veïnal

Els veïns fa temps que esperen la construcció del CAP Fort Pienc. El nou edifici tindrà una superfície de 2.600 metres quadrats distribuïts en dos pisos: planta baixa i primera planta. Segons el projecte, a sobre d’aquest equipament, també hi haurà una vuitantena de pisos de protecció oficial. L’Institut Municipal de l’Habitatge preveu formalitzar la redacció del projecte al setembre.

obres CAP Fort Pienc

L’ambulatori es farà realitat el 2025

El calendari amb què treballa l’Ajuntament preveu que el nou CAP Fort Pienc no entri en funcionament abans del 2025. Segons va assegurar el regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, l’equipament no estarà enllestit “fins ben entrat el mandat vinent”. Amb aquest ambulatori es vol descongestionar el del passeig de Sant Joan, saturat arran de la pandèmia perquè va haver d’assumir els pacients del CAP Carles I.