Durant la tercera sessió del judici un dels infermers ha explicat que havia atès diversos ferits per pilotes de goma i que la lesió de Quintana no s’assemblava a les que havia vist prèviament. L’altre sanitari ha detallat que un impacte d’aquestes característiques “deixa un cercle bombat cap a l’exterior” que Quintana no presentava, segons ha dit. Tot i això, ha precisat que cap dels ferits que havia assistit no tenia la ferida a l’ull, sinó majoritàriament “a la cuixa”. Ha assegurat que “no li semblava” que en el cas de Quintana es tractés d'”un impacte d’una pilota de goma”, però sí “d’un objecte contundent”.

D’altra banda, una testimoni ha assegurat que va sentir un cap dels antiavalots preguntar a agents de la seva unitat si havien disparat “boles”, després que la manifestant caigués ferida. La resta de testimonis que han declarat aquest dimecres han confirmat que abans que arribessin els Mossos la situació era de tranquil·litat i que no hi havia “aldarulls”.

La fiscalia demana dos anys de presó i quatre d’inhabilitació per als dos mossos acusats de ferir Quintana: un escopeter i el subinspector que dirigia la unitat.