Els incidents han tingut lloc entre la plaça de Sants i el carrer de Sants poc abans de les 21 h, un cop els organitzadors han desconvocat la marxa. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, al punt de les 21.30 h encara hi havia diversos punts de conflicte al barri i el dispositiu de la policia catalana continuava en marxa. De fet, diversos agents d’aquest cos van carregar contra persones que anaven encaputxades i que presumptament havien participat en els aldarulls. Dues persones han estat arrestades i se n’ha identificat una desena més.

Els periodistes que cobrien la informació van ser víctimes d’atacs verbals (gent cridava: ‘la premsa apunta, la poli dispara’) i físics (se’ls va llançar ampolles). L’acció més greu va ser la crema d’una unitat mòbil de Tv3, que va obligar els Bombers a acudir-hi per apagar l’incendi, molt aparatós. També es va calar foc a contenidors, es va malmetre mobiliari urbà i va haver-hi corredisses pels carrers estrets del barri. A les 22 h, el carrer de Sants continuava tallat al trànsit i la presència de furgones dels Mossos encara seguia sent molt nombrosa.

Per aquest dimarts s’ha anunciat la convocatòria, a les 11.30 h, d’una concentració de suport als detinguts davant de la comissaria de les Corts.