El portaveu de la FAVB, Lluís Rabell, ha criticat el desplegament policial “espectacular” utilitzat en l’operació i ha afirmat que ara “s’obre un nou període d’incerteses”, ja que “després d’aquest desallotjament serà molt complicat continuar la negociació”. Respecte a la tria de la data, Rabell ha dit que no és casual que el desallotjament s’hagi fet després de la jornada electoral “per evitar que una situació conflictiva generi una imatge negativa”.

El líder d’ICV-EUiA a Barcelona, Ricard Gomà ha denunciat el desallotjament i “la violència institucional contra els espais autogestionats.

ERC – Sants Montjuïc s’ha preguntat en aquesta piulada per què “la policia perd el temps fent coses com aquesta” i la Candidatura d’Unitat Popular ha donat “tot el suport a Can Vies un espai del barri i pel barri”.

Manllevant paraules del poeta uruguaià Mario Benedetti, el diputat de la CUP al Parlament, David Fernández, ha criticat l’actuació postelectoral, la “postdemocràcia”, i ha afirmat “l’horror, com diria Benedetti, sempre matina…“.

L’exportaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, ha afirmat, en referència al multireferèndum, que “vull decidir q @gencat no impedeixi @Multireferendum ni @barcelona_cat desallotgi @SomCanVies“.

A la xarxa social Twitter els internautes han seguit el desallotjament amb l’etiqueta #canviesnoestoca i els membres d’aquest centre social okupat han rebut força mostres de suport.