Els Bombers han rebut l’avís al migdia i, en arribar a l’immoble, s’han trobat un incendi lleu però que ha generat força fum tòxic. Per això, han obligat a confinar-se els veïns que es trobaven a l’immoble per evitar inhalar-ne. Una de les afectades ha estat la mare de la Raquel, que viu a l’àtic del 246 i que ha hagut de tancar portes i finestres interiors, i ha posat tovalloles humides al peu de les portes per no deixar passar el fum.

L’incendi a l’escomesa elèctrica ha deixat tot l’edifici —una vintena de persones— sense llum. Com que la incidència coincideix amb l’arribada del fred més intens, els Bombers han avisat els serveis socials de l’Ajuntament per si han d’ajudar alguna família que no pugui resoldre com escalfar l’immoble fins que s’arregli el pas d’electricitat.

Segons el cap de guàrdia dels Bombers, Héctor Carmona, l’origen del foc podria ser un curtcircuit o una sobrecàrrega de demanda elèctrica; tot i que això ho acabarà de confirmar un perit. Ara bé, als micròfons de betevé, Carmona ha descartat que la causa es pugui atribuir a un mal estat de l’edifici, malgrat que l’immoble estigui en ple procés per rehabilitar la façana.