Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys acusat de set robatoris amb força en pàrquings i trasters, majoritàriament del barri de Sarrià. A l’home se l’acusa de sostreure bicicletes de gamma alta i patinets i, segons els agents, tenia tres còmplices, que també han estat arrestats acusats d’un delicte de receptació. Als col·laboradors els van enxampar quan intentaven vendre els articles robats mentre que el presumpte lladre va ser enxampat “in fraganti” en un dels robatoris.

Objectes per valor de 45.000 euros

Els fets es remunten al mes de novembre, quan es van produir diversos robatoris amb força en pàrquings i trasters del districte. L’autor s’emportava sobretot bicicletes de gamma alta i es va endur objectes per valor de 45.000 euros en un total de set robatoris. A partir d’aquí la policia va iniciar una investigació.

A principis de desembre una de les víctimes va informar els Mossos d’Esquadra que havia localitzat la seva bicicleta en una plataforma de compravenda de productes de segona mà i que havia quedat amb el venedor per comprar-la. A la cita, però, s’hi van presentar els agents i, un cop comprovat que la bicicleta era de la víctima, van detenir el venedor, a qui van acusar d’un delicte de receptació. Posteriorment, van arrestar dues persones més relacionades amb la venda de la bicicleta sota les mateixes acusacions.

Paral·lelament, poc després d’aquestes detencions, els Mossos van rebre l’avís d’un robatori de tres patinets elèctrics de l’interior d’una empresa. En aquest cas, el vigilant de seguretat havia localitzat un home al pàrquing que podia estar relacionat amb el robatori. En arribar-hi, les agents van constatar-ho i el van relacionar també amb els altres robatoris en pàrquings i trasters.

Tres dels detinguts, en llibertat

Finalment, el van detenir i li atribueixen set delictes de robatori amb força i dos furts de quatre patinets. L’home ja ha passat a disposició judicial. Els altres tres detinguts, en canvi, estan en llibertat però s’hauran de presentar davant del jutge quan siguin requerits.