incendi botiga Replay passeig Gràcia

Ensurt en una botiga de roba del passeig de Gràcia. Els fets han passat aquest dijous al matí, quan els Bombers de Barcelona han rebut un avís de fum i pudor de cremat al número 60, on hi ha la botiga de roba Replay. Al lloc s’hi han desplaçat set dotacions, segons han explicat a betevé fonts de l’Ajuntament de Barcelona. Poc després, a les 9 h, s’ha confirmat la localització de l’origen de la incidència —que no ha generat foc— i s’ha començat a ventilar el local.

En el moment de la incidència la botiga estava tancada. Els bombers han desallotjat la finca sense que hi hagi hagut cap persona ferida.

Altres incendis dels darrers mesos 

El darrer foc del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser a principis d’aquest 2024 a Sants-Badal, a la cruïlla de l’avinguda de Madrid amb el carrer de Portbou. Una forta explosió en un edifici va causar ferides de caràcter lleu a dues persones. El 19 de desembre hi va haver un incendi en un habitatge del carrer de Padilla, a la Sagrada Família, que va calcinar dues habitacions tot i que no va deixar ferits. Un parell de setmanes abans, el 5 de desembre, hi va haver dos focs, un en un pis del barri de la Prosperitat, i l’altre al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample, que es va iniciar a la campana extractora d’un bar.