Dimarts hi va haver un petit incendi en un immoble ocupat al carrer de Sant Pau, 96, al barri del Raval. Tres dotacions de bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets per apagar les flames.

En el moment del sinistre l’immoble estava buit i, per tant, no hi ha hagut víctimes. Segons han informat fonts municipals tampoc no s’han registrat danys materials importants.

El propietari del pis havia denunciat que l’habitatge estava ocupat des de feia uns mesos i, després de l’incendi, n’ha recuperat la propietat. Segons els veïns, en les darreres setmanes havien canviat els ocupants i se n’hi havien instal·lat uns de més problemàtics que els anteriors. El president de l’escala, Lluís Domènech, ha explicat que registraven un trànsit de gent continu i sospiten que es tractava d’un narcopís. Domènech va parlar amb els bombers i assegura que el mal estat del cablejat de l’edifici ha pogut originar una espurna i, posteriorment, el foc.

Ciutadans exigeix contundència de l’Ajuntament contra l’ocupació

Arran de l’incendi, la portaveu adjunta del Grup Municipal de Ciutadans, Marilén Barceló, ha carregat contra el govern municipal. La formació taronja considera que s’hauria d’haver actuat per posar fi a la situació des del moment en el qual el propietari va denunciar l’ocupació.