Un problema a les vies ha deixat sense servei aquest dimarts al matí quatre estacions de l’L1 del metro. Es tracta d’una incidència tècnica provocada per una filtració d’aigua a l’estació d’Arc de Triomf que ha afectat les parades de Catalunya, Urquinaona, Arc de Triomf i Marina, un dels trams centrals de la línia. Durant una estona l’L1 del metro només funcionava entre Hospital de Bellvitge i Universitat i entre les Glòries i Fondo. Finalment, però, a les 10 del matí la incidència s’ha resolt i s’ha restablert el servei a tota la línia.

Avisos per megafonia i cartells informatius

Els usuaris que es trobaven viatjant en aquesta línia han estat informats a través de megafonia que la darrera parada era la d’Universitat, per una banda, i les Glòries, per l’altra. Els combois també s’han aturat més temps de l’habitual a totes les estacions. De fet, la freqüència de pas en aquesta línia ja s’ha vist alterada des de quarts de vuit per la mateixa incidència tècnica.

També s’han instal·lat cartells que informaven del servei parcial de la línia.

Trens buits a les Glòries i Universitat

La situació ha provocat imatges insòlites com la de trens buits a les Glòries, on els trens sempre arriben i surten carregats de gom a gom. En aquest cas, els viatgers han baixat dels vagons després d’estar una bona estona aturats a Navas, tal com expliquen viatgers afectats.