Aquest dilluns han interromput durant prop d’una hora la gravació i han protestat amb xiulets, cassoles i pancartes reivindicatives. Després de parlar-ne amb els responsables del rodatge, han acordat mantenir la protesta, però sense fer soroll per tal que la filmació pogués continuar.

De moment tenen previst tornar a concentrar-se davant l’hotel aquest dimarts i aquest dimecres a les 18 h, mentre hi hagi la filmació. El rodatge, però, ha fet que netegessin la pintada que aquest diumenge els mateixos veïns que han protestat havien fet a terra, davant de l’entrada de l’hotel.

Després d’anys de mobilització contra l’hotel del Rec Comtal, els veïns contraris assumeixen que no aconseguiran tancar-lo, però volen lluitar per assegurar l’obertura per al veïnat del passatge de Sant Benet i que no quedi per a ús de l’establiment. També volen aconseguir que al solar que hi ha costat s’hi faci un equipament públic. A més, mantenen el contenciós que han interposat per esclarir les irregularitats administratives admeses per la fiscalia.