Ja han passat 34 anys de la pitjor massacre de la banda terrorista ETA a Barcelona i aquest dissabte s’ha homenatjat les víctimes davant del monument del Parc de Can Dragó.

Ha estat un acte solemne en què hi han assistit els tinents d’alcaldia, Jaume Collboni i Albert Batlle, i el regidor de Presidència, Pressupost i Pla de Barris, Jordi Martí. També hi han anat representants dels cossos policials i familiars de les víctimes.

Tot i que en aquest acte enfront del monòlit del Parc de Can Dragó no hi ha hagut parlaments, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, en declaracions posteriors ha reiterat una posició ferma contra la violència. “Ens hem de refermar en aquesta idea de no-violència”.

Volem reiterar que la violència mai és el camí. El diàleg, l’acord i la democràcia són el camí per resoldre les diferències. Hi ha una vessant humana que no hem d’oblidar mai, que és la solidaritat amb les famílies de les víctimes
Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde

En l’homenatge també hi ha hagut una ofrena floral, un minut de silenci, una petita actuació musical i una lectura per part de Marta Bayarri i David Olivares.