Un home ha amenaçat de llençar-se al buit des del terrat d’un edifici del carrer del Príncep de Viana, al barri del Raval, aquest dijous al matí perquè el volien desnonar. Els fets han passat a quarts de nou, quan ha arribat la comitiva judicial al pis on el Hatin Sayb viu amb la seva dona i un nen de cinc anys, i l’home s’ha tancat al terrat perquè ha assegurat que no havien rebut cap ordre per desallotjar-los. Finalment, però, amb la decisió de pujar al terrat ha aconseguit que el desnonament s’hagi ajornat fins aquest diumenge. La família assegurava que no marxarà d’aquest pis, que van ocupar, perquè no tenen a on anar.

Al voltant de l’edifici s’hi havia desplegat un gran dispositiu de Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana i ambulàncies. Fins i tot s’havia instal·lat un matalàs inflable vertical a tocar de la façana a la vorera del carrer de la Riera Alta, a l’altre costat de l’edifici, per si l’home s’acabava llençant. També hi eren els Mossos d’Esquadra, a qui la comitiva judicial havia requerit la presència per poder fer efectiu el desnonament.

La zona estava acordonada i tallada al trànsit

La zona es va acordonar i tallar al trànsit mentre no es resolia la situació. No hi han pogut passar ni els veïns a peu. Precisament, el Sindicat d’Habitatge del Raval denunciava la situació a Twitter i criticava que els Mossos no els deixessin acostar a l’edifici.