És un dels furgons dels Mossos d'Esquadra que avui fa guàrdia als voltants de la Sagrada Família. Aquí hi ha 14 agents que vetllen per la seguretat de la zona aquesta Setmana Santa mentre l'activitat turística transcorre amb normalitat. La presència policial és constant en zones turístiques com aquesta però els turistes no es mostren preocupats. De fet, alguns ni s'havien adonat del desplegament especial. La presència policial s'ha intensificat des del gener a conseqüència de l'alerta terrorista però és aquests dies, amb l'increment de visitants, que s'han reforçat el recursos. Els busos turístics treuen fum, i les rutes que apleguen més multituds continuen sent les de sempre, com el centre neuràlgic de la ciutat, que també es troba sota vigilància. Una situació a la qual alguns no estan gaire acostumats. La conselleria d'Interior considera que les vacances són un moment de més mobilitat i, per tant, també cal reforçar la seguretat a les infraestructures del transport públic, com per exemple a l'estació de Sants.

Aquest Divendres Sant, a espais emblemàtics de la ciutat ha augmentat la presència policial. Al voltant de la Sagrada Família, fins a 14 agents vetllen durant tot al dia per la seguretat de la zona, mentre l’activitat turística transcorre amb normalitat. Molts turistes consideren positiu aquest reforç després dels darrers atemptats, però d’altres s’han mostrat una mica sorpresos per l’augment de la presència policial pels carrers durant aquests dies.

Segons ha explicat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, atès l’augment de la mobilitat per les vacances de Setmana Santa es reforça la seguretat als espais amb més afluència de públic i en infraestructures com l’aeroport o l’estació de Sants per estar alerta per qualsevol moviment o paquet sospitós.