Reobre Gimnàs Social Sant Pau

El Gimnàs Social Sant Pau respira alleugerit després de vèncer una altra crisi. En aquest cas, gràcies a la solidaritat de la ciutadania, que ha aportat en donacions els 9.775 euros necessaris per mantenir el servei de dutxes per a persones sense llar. Es tracta d’un servei pel qual passen més de 200 persones en situació de vulnerabilitat cada setmana.

Va ser dimecres quan van fer una crida urgent per reunir els diners per poder garantir les nòmines dels treballadors i les despeses de la Seguretat Social. En tan sols 48 hores, han reunit els diners necessaris en una resposta que qualifiquen com a “increïble”. Hi han participat més de 50 persones i entitats, asseguren.

Tots ells rebran de tornada les seves donacions, segons l’entitat, un cop rebin l’ingrés dels 200.000 € en ajuts econòmics compromesos per l’Ajuntament, uns pagaments que acumulen uns retards molt criticats pel gimnàs. “Mentre l’Ajuntament ‘agilitza pagaments imminents’ que no arriben en mesos, la gent del carrer estira els pocs diners que tenen a la butxaca, perquè saben que amb els drets bàsics no s’hi juga“.