JAVIER TARAZONA, col·leccionista i comissari de l'exposició: "El material relacionado con la película: carteles, fotos promocionales, revistas que recogieron la llegada de Lennon a Almería... La segunda parte es sobre la canción 'Strawberry fields forever', porque, como empezó a componerla aquí, aunque la remató en Londres en los estudios, empezó a componerla aquí por algo que le inspiró de la casa donde vivía él de Almería."

Enguany, a la Fira del Disc de Barcelona hi podem trobar més de tres milions de discos, entre vinils i CD, de totes les èpoques i estils musicals. Per tant, tothom que s’hi acosti aquest dissabte o diumenge tindrà feina a triar i remenar entre aquesta àmplia oferta. En total, són 160 estands de professionals de diversos països que han vingut expressament des del Canadà, els Estats Units, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, França o Escòcia.

Tot i que l’època de les supervendes ja fa temps que es va acabar i algunes de les grans botigues de discos han tancat, també n’han aparegut de noves, més petites i especialitzades sobretot en el vinil. Aquest format ja fa temps que torna a estar de moda i, per ara, les vendes en aquest suport semblen no tenir aturador. Als Estats Units les vendes de vinil van créixer un 400% respecte de l’any passat.