"Formatge curat i formatge de tupí, que és un formatge fermentat amb aiguardent." "Verdura ecològica, ous i pollastres ecològics." "Vins i olis també." "He portat a vendre mel amb pot i en bresca." Una vintena de firaires han exposat els seus productes a la plaça del Centre Cívic Vázquez Montalbán. Tots són ecològics i de proximitat. MARINA SUBIRATS, firaire "El consumidor guanya molta tranquil·litat en menjar aquest producte i que saps d'on surt, oi?" Els organitzadors d'aquesta fira agrícola són la cooperativa de consum Can Pujades. Tots els productes són els que arriben setmanalment a la cooperativa i dos cops l'any organitzen aquesta mostra per encoratjar més famílies perquè en formin part. JOACHIM ENGLERT, organitzador de la Fira Agrícola de Collserola "Moltes vegades la gent diu: 'és que és més car el producte ecològic', però no és veritat perquè també és un tema de conscienciació. Perquè nosaltres estem acostumats a consumir molt i aquest és també un tema de conscienciació. Hi guanyem de salut i hi guanyem moltes coses." Alguns dels productes són elaborats al Parc de Collserola: pa, cervesa, ous, fruita, verdura i mel. DAVID, firaire "Hi guanya el món, perquè són productes que no venen de molt lluny. No és cap tipus d'importació d'una macroindústria, que perjudica tant el medi ambient com les abelles, com al final a les persones que ho han de menjar." I un dels productes més desconeguts per als visitants de la Fira ha estat aquest. Són figues de moro recol·lectades molt a prop, a Vallvidrera i Molins de Rei

A Vallvidrera s’organitzen anualment dues fires agrícoles amb productes ecològics i de temporada. La intenció és donar a conèixer què ofereixen els productors locals i conscienciar la gent sobre la necessitat d’un consum responsable. De fet, a la mostra, els visitants també hi han pogut descobrir que molt a prop de la ciutat, a Collserola mateix, s’hi produeixen una bona varietat d’aliments.