CARMEN HIDALGO, presidenta de la Coordinadora de Veïns del Casc Antic: "Ja han començat els robatoris al barri, hi ha tres morts al barri, els veïns tenen por de baixar al carrer... Han fet un cop d'estat aquí al barri que ara ho teníem controlat, més tranquil. Hi ha baralles diàries i la Gala Pin no et dona opció ni a entrevistar-te amb ella. Que la tanquin, que no la volem! Volem els nostres, no estem en contra dels malalts. I si nosaltres tenim 12, aquests no els rebutgem."

Fins i tot denuncien que han detectat que ha augmentat la presència de narcotraficants i que s’han produït algunes morts per sobredosi des que la sala va obrir a finals de setembre.

Carmen Hidalgo, presidenta de la Coordinadora de Veïns del Casc Antic, ha assegurat abans de fer entrega de les signatures al síndic, que “no estan en contra d’ajudar els malalts del barri”, però no volen que hi hagi un “allau de població addicta provinent d’altres zones de la ciutat”.

La Coordinadora creu que “instal·lar un equipament com aquest al centre de la ciutat, a una zona sobreocupada, és una irresponsabilitat”. Denuncien, a més, que l’Ajuntament no els va demanar l’opinió abans d’obrir-la i que va tirar pel dret. “Va ser un cop d’Estat”, denuncia Hidalgo.