Dissabte al vespre, a molts carrers dels barris del Clot, Sant Martí de Provençals, Sant Andreu i Vilapicina no es van encendre els fanals. L’apagada no va afectar els semàfors ni els comerços ni tampoc els habitatges particulars. Però, fins a la matinada, diversos trams del carrer d’Aragó, l’avinguda Meridiana o el passeig de Fabra i Puig van romandre a les fosques.

Aquesta nit, l’apagada afecta sobretot la Verneda, Provençals, Sant Andreu, la Sagrera, Porta i Verdun, segons ha informat l’Ajuntament.

Alguns veïns ens han confirmat que Torre Baró també porta dos dies amb els carrers a les fosques.

Com la nit de dissabte, novament hi ha tècnics municipals per intentar solucionar l’avaria. Però l’Ajuntament no descarta que les apagades tinguin a veure amb la vaga indefinida convocada a partir de demà pels treballadors de l’empresa IMESAPI adscrits a la contracta del manteniment de l’enllumenat públic de la ciutat.

Aquests treballadors protesten contra l’ERO de suspensió temporal que ha presentat l’empresa, després que la reunió de mediació entre el comitè i la direcció de l’empresa acabés sense acord. Segons el sindicat CCOO, no existeixen raons econòmiques ni de producció que justifiquin aquest expedient de regulació d’ocupació, perquè la feina no ha minvat, l’Ajuntament de Barcelona està al corrent dels pagaments i l’empresa concessionària obté beneficis per aquest servei.