Un any més, la patge Estel suggerirà als nens demanar joguines no sexistes ni estereotipades, a la vegada que recollirà la carta als nens que vagin a visitar-la d’11 a 14 h a la plaça de Catalunya. En canvi, a la tarda l’encarregat serà el patge Omar, que estarà atenent els infants de 16 a 20.30 h. El patge Omar recomana no demanar massa coses als Reis i centrar-se en dos o tres regals. Al seu voltant hi ha programades moltes activitats lúdiques i esportives perquè els nens visquin la màgia del Nadal.

Els patges reials només estaran a la plaça fins al 4 de gener, ja que el 5 tenen molta feina. La patge Estel serà la mestra de cerimònies de l’arribada dels Reis a la ciutat i guiarà la cavalcada, com cada any, amb la seva carrossa fantàstica.

Però aquest no és l’únic punt de la ciutat on hi ha patges o carters reials. Al Moll de la Fusta hi ha amarrat el Pailebot de Santa Eulàlia, el vaixell amb el qual arribaran els Reis a la ciutat. Allà hi ha un carter reial que és l’encarregat de recollir les cartes als nens que s’acostin fins allà. Hi estarà fins al 4 de gener de 10.30 a 19.30 h.