El 11419 ha estat un número que s’ha venut molt repartit: s’ha distribuït per més de 60 punts de venda a tot Espanya, dels quals dos a Barcelona: l’administració La Bruixa de Drap (Balmes, 278) i la del 163 del carrer de la Llacuna, al Clot. Aquest número també s’ha venut a l’administració de loteries del carrer del Progrés de la ciutat veïna de l’Hospitalet i un bar de la Barceloneta, El Racó del Pati, n’ha distribuït 55 dècims que havia anat a comprar a Vic (Sicília, 226).

D’altra banda, una sèrie del 24616 ha caigut a l’Esquerra de l’Eixample, a l’administració del número 80 del carrer de València, cantonada amb Rocafort.

El número 49257 ha repartit una sèrie a Horta, a l’administració del carrer de Lloret de Mar, i una altra a la loteria Valdés de la Rambla, tot un clàssic a l’hora de donar premis d’aquest sorteig.

Pel que fa al 22343, se n’ha venut alguna sèrie a tres administracions de loteria barcelonines: la del carrer de Vilà i Vilà; la del passatge de Manufactures, a Santa Caterina; i la del número 120 del carrer de Pere IV. També se n’ha distribuït una sèrie a l’administració de loteries de la rambla de Sant Joan, de Badalona.

Cinc altres municipis catalans han repartit cinquens premis. Les quantitats més importants, a Vic i Granollers, amb 45 sèries cada un. Les altres localitats afortunades d’aquesta categoria han estat Castelldefels, Castellar del Vallès i Sort. En total, els “quintos” han repartit 480.000 euros a tot Espanya.