Quan tenia vuit anys en Josep feia aquest camí, amb el seu oncle, els diumenges per anar a veure els partits de futbol del Martinenc. Sempre s'aturaven a esmorzar a Can Miralletes, una masia del segle XVIII. JOSEP BRUFAU, veí "Aquí amanides i carn a la brasa, botifarra, el típic que es feia abans. Botifarra i carxofes que les conreaven ells aquí. Era el conreu d'ells, el tenien aquí. Venien a l'hort, ho agafaven, ho netejaven i et feien l'amanida." "Tot això era una masia. A la part del darrere on ara hi ha el passeig aquell, allò era una zona de granja. Tenien aviram, conills, gallines i pollastres." A la masia, avui dia encara se segueixen servint esmorzars perquè s'ha restaurat i s'ha convertit en un restaurant. A la zona de conreus s'hi va crear un parc públic, els Jardins de Can Miralletes. JOAN MANI, president de l'AV Camp de l'Arpa "Tenim diferenciada la zona del parc com a tal amb diferents tipus de plantes, tipus de vegetació autòctona de Catalunya. I, a més, la part de pas que és transversal, de dalt a baix del carrer Indústria fins a Pare Claret." Un dels trets més característics del parc és la pèrgola que cobreix la zona de pas i que forma un túnel vegetal. Avui dia els Jardins de Can Miralletes són l'únic espai verd de què disposa el barri del Camp de l'Arpa.