Un diumenge més el Piknic Electronik s'ha celebrat a Montjuïc. Avui, però, amb la mirada posada al límit de decibels permès, després de la recollida de signatures d'un col·lectiu de veïns del Poble-sec. JORDI VENTURA, codirector del Piknic Electronik "Nosaltres estem per sota del permès i a més tenim un limitador per als artistes que vénen." Gràcies a aquests limitadors els tècnics municipals s'asseguren que el so no passi dels màxims establerts. A més la disposició concèntrica dels altaveus afavoreix a tancar el so i evitar que es projecti al carrer. CRISTIAN ROLDÁN Tot i les múltiples mesures, la petició engegada pels veïns del Poble-sec ja ha estat secundada per 512 persones, encara que, segons l'organització, no s'ha traduït en cap denúncia formal." "Nosaltres des del Piknic Electronik sempre estem disposats a intentar millorar la possible contaminació acústica que pugui arribar al veïnat i als veïns d'aquí de Montjuïc." Aquest és el procediment que han seguit aquesta tarda. Un operari ha anat a casa d'una veïna afectada pel soroll a mesurar-hi l'impacte. Les comprovacions continuaran, si així ho demanen els veïns, la setmana que ve.

A la sala de control hi ha diversos limitadors encarregats de talar tot aquells so que sobrepassi dels límits marcats. A més, els discjòqueis disposen d’uns aparells que els indiquen el volum exacte al que estan emetent so. Segons Jordi Ventura, codirector del Piknic, el so “sempre el regulem molt per sota del permès”.

Els organitzadors del Piknic conviden els veïns que tinguin problemes amb el soroll a posar-se en contacte amb ells i així poder corregir les freqüències necessàries per poder solucionar el conflicte.