EDWIN ÁLVAREZ, La Graneria de Sarrià "Hi ha una cosa molt important d'anar a comprar que és confiar en qui t'està venent les coses. Así como usted cocinaría un arroz, pues exactamente del mismo modo. El botiguer de tota la vida era això. Era una persona a la que tu anaves, li preguntaves i a partir del seu coneixement, tu decidies què menjar, què no menjar, com fer servir el menjar. Era una persona que generava confiança, paraula clau per a nosaltres. La botiga es diu El Cau, La Graneria de Sarrià. Vam escollir el concepte del granel, de vendre a granel, de recuperar-ho. La nostra botiga bàsicament és una botiga amb criteri ecològic. Un criteri ecològic és que tu sàpigues l'origen del producte, que sàpigues on s'ha produït i que sigui un producte de temporada. Els pilars que nosaltres tenim és que el producte primer ha de poder ser de proximitat, ha de ser d'aquí, del país, però el producte ha de ser bo. Un cigró de Saüc de Castella és un cigró de Castella, i a partir d'aquí mirem que sigui el més ecològic possible, mirem que la ruta sigui una ruta respectuosa, que es faci servi menys gasolina de la que s'ha de fer servir, tot el que sigui, però no oblidem que un cigró de Saüc ha de ser de Castella."