Imatge virtual del projecte de construcció del Casal de Joves de la Prosperitat

Aquests dimarts han començat les obres de construcció del nou equipament públic que acollirà el Casal de Joves de la Prosperitat. L’espai s’ubicarà al passeig de Valldaura 271-289 i l’actuació suposa una inversió municipal de 4,8 M €. La previsió de finalització de les obres és de 15 mesos.

El nou casal substituirà l’actual, ubicat en uns mòduls provisionals a l’avinguda de Rio de Janeiro des de l’any 2010. El nou equipament ocuparà una superfície total de 1.340 metres quadrats distribuïts en una planta baixa més un pis.

La planta baixa s’articularà al voltant del pati central, que es planteja com una extensió de les sales interiors. A més, aquest espai acollirà unes grades metàl·liques per organitzar-hi activitats puntuals i una paret de rocòdrom. A aquest nivell també hi haurà la gran sala polivalent, el buc d’assaig amb la seva cabina de control, la sala d’enregistrament i l’aula multimèdia.

La primera planta albergarà els tallers de cuina, plàstica i fotografia i una altra sala polivalent adaptada per la pràctica de ioga. També hi haurà dues sales viver de projectes juvenils i un espai per establir un equip de ràdio i una sala de gravació.