MIQUEL RODRÍGUEZ, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda "Aquell punt de trobada del sector empresarial i tèxtil i la moda i en certa mesura, l'utilitzarem com a punta de llança d'una recuperació i d'una internacionalització del sector."

Torna l’edició d’hivern del 080 Barcelona Fashion amb una nova ubicació. Del 28 al 31 de gener l’edifici DHUB de la plaça de les Glòries s’omplirà de moda amb la participació de 15 dissenyadors i 13 empreses. Per primera vegada, el 080 es convertirà en un punt de trobada de tot el sector tèxtil català amb noms com Custo Barcelona, Mango o Desigual, i farà un homenatge al creador Andrés Sardà.

Malgrat el descens de la inversió pública i publicitària, els patrocinadors han augmentat més d’un 50% les aportacions i s’ha aconseguit un centenar de “sponsors” que permetran ampliar la projecció internacional de la mostra i de Barcelona com a referent en el món de la moda. Aquest any hi ha novetats, com ara la creació d’una borsa de treball o un canal de televisió que emetrà en directe les desfilades. A més, aquesta edició tindrà una àrea oberta al públic a la qual es podrà accedir amb una acreditació prèvia a través de la pàgina web.