Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha permès desmantellar dos punts de venda de droga al barri del Turó de la Peira, a Nou Barris. La investigació d’una baralla el 26 de març al carrer amb dos ferits per arma blanca en el mateix barri va permetre determinar que l’incident estava relacionat amb la venda de substàncies estupefaents.

Una baralla relacionada amb els punts de venda de droga

El 27 de març la policia va detenir l’autor de l’agressió per un presumpte delicte de lesions i una de les dues víctimes per un presumpte delicte de lesions i contra la salut pública. Els investigadors van concloure que la víctima era l’encarregat d’un punt de venda de droga. L’altre ferit en la baralla era amic seu i la venia en un altre immoble situat al mateix edifici.

Justament els dos punts de venda eren objecte d’investigació per part de la Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Nou Barris. Prèviament, la Guàrdia Urbana havia fet una intervenció a la zona i hi havia detectat un consumidor de droga. Aquest consumidor va explicar que comprava la droga en un dels immobles i que el venedor els obligava a consumir a l’interior del domicili perquè la policia no detectés el punt de venda.

Aquest consumidor també va explicar que la substància l’emmagatzemava un altre veí del mateix edifici per evitar que la policia no trobés la droga si entrava en l’immoble on es venia i es consumia. Amb totes aquestes evidències els investigadors van entrar i escorcollar els dos pisos, fet que va permetre la detenció d’un altre responsable del punt de distribució. Els agents hi van intervenir dos quilos de metamfetamina, estris per a la venda i el consum de drogues i diners en efectiu.