Els Mossos d’Esquadra van detenir tots els sospitosos al carrer de la Marina, però en dos punts diferents i dues hores de diferència. El primer dels robatoris va tenir lloc quan cinc joves, quatre dels quals menors, es van acostar a una parella i els van exigir de manera intimidatòria els diners i els mòbils. El noi de la parella va lliurar el seu telèfon i va fugir del lloc mentre que la noia, menor d’edat, es va quedar i, presumptament, van ser llançada al terra per robar-li la bossa.

El jove que havia fugit va entrar en una parada de metro i va explicar als vigilants de seguretat els fets, que van retenir els lladres fins que va arribar la policia. Els agents els van requisar el DNI i la targeta de la Seguretat Social de la noia i tres mòbils que no sabien desbloquejar, un dels quals el del noi, per la qual cosa van ser detinguts per un presumpte delicte de robatori amb violència.

El segon cas es va produir quan dos homes francesos de 25 anys van aturar un taxista al barri de la Vila Olímpica i li van robar la cartera amb 135 euros i un telèfon mòbil valorat en 1.150. Un dels nois va aturar el taxista i li va començar a fer preguntes sense sentit per tal de distreure’l. Com que el taxista no li va fer cas, li va donar un cop de puny a la cara, mentre el seu company li robava. Tot seguit, els dos lladres van fugir.

Un cop recuperat, el taxista va decidir anar-los a buscar amb el seu vehicle. Quan els va reconèixer, va aturar el taxi al mig del carrer i va baixar per parar-los, moment en què quatre agents de la Brigada Mòbil van detectar el que estava passant i es van apropar per tal de separar les dues parts, que s’estaven barallant. Els agents es van adonar que el presumpte lladre es desprenia del telèfon i, després de separar-los, els van requisar gran quantitat de bitllets, un puny americà i una cadena. Alguns dels bitllets eren falsos. Els Mossos els van detenir per un presumpte delicte de robatori amb violència.