No serà una cavalcada complicada meteorològicament parlant. L’únic consell que us podem donar és que us abrigueu bé, sobretot els més petits. Els prop de 10/11 ºC a l’inici de la cavalcada i els 8/9 ºC en el seu punt final, seran l’únic entrebanc meteorològic que trobaran Ses Majestats per arribar i passejar per Barcelona.

De fet, tradicionalment, les cavalcades no han estat mai ni especialment plujoses ni especialment fredes. Tot i això, d’excepcions en trobem. La més propera, la cavalcada del 2010 en què  la pluja va deslluir una mica la festa, igual que l’any 2006, també amb una mica de pluja.

De fredes en destaquem la del 2009, la cavalcada de Reis més freda del segle XXI, que va precedir a un dia de Reis en què la neu va fer acte de presència a la part alta de la ciutat.

Però per nevades nostàlgiques, la de la cavalcada del 1985. En aquella ocasió, la neu va fer acte de presència a Barcelona gairebé en finalitzar la cavalcada. Una nevada que es va allargar també el dia de Reis. És sense cap mena de dubte, l’any en què els Reis es van portar millor per als interessos dels amants de la meteorologia, però d’això en farà aquest dijous 32 anys… massa “carbó” d’ençà fins al moment.